PUBLICITAT

Ferrer respon Vila: «Vaig amb el cap molt alt per tot arreu»

  • La candidata de DA surt al pas de les acusacions d'amiguisme
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Ferrer, amb Carolina Puig, número dos per Sant Julià, ahir Foto: EL PERIÒDIC

Rosa Ferrer, candidata per Andorra la Vella a les eleccions generals per DA, va respondre ahir a les acussacions del conseller Josep Vila, que en la presa de possessió del nou cònsol major, Jordi Minguillón, va acusar l'anterior cònsol d'amiguisme en la pràctica de la seva feina al capdavant del Comú de la capital: «No tinc res a dir del senyor Vila, ell fa les manifestacions que creu que ha de fer, ell amb la seva consciència sabrà el que ha de fer i jo el que puc dir és que gràcies a Déu vaig amb el cap molt alt per tot arreu».

Aquestes declaracions les va fer durant la candidata a Andorra la Vella de DA i Coalició d'Independents durant un acte d'ahir al matí juntament amb la numero dos de Sant Julià de Lòria, Carolina Puig, en què van defensar la tasca feta en la gestió de serveis socials i sociosanitaris i la voluntat de seguir treballant en la mateixa línia destinant-hi tots els recursos necessaris. Ferrer va posar en relleu la feina realitzada amb la nova legislació que per primera vegada clarifica i indica la tasca dels diversos actors. La candidata va explicar que és primordial la coordinació entre administracions que preveu la llei, i va recalcar la voluntat demòcrata de destinar els recursos necessaris al desenvolupament de la llei.

Per últim, ahir també les candidates Mònica Bonell, Patricia Riberaygua i Sofia Garrallà, es van reunir amb l'Associació de Dones on van explicar la voluntat d'elaborar un llibre blanc de la igualtat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT