PUBLICITAT

Set detinguts en la frontera per drogues

  • En total la setmana passada es va saldar amb 16 detencions
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
La seu central de la Policia, a Escaldes-Engordany Foto: EL PERIÒDIC

La Policia va detenir la setmana passada set persones a la frontera del riu Runer i Andorra la Vella, amb diverses quantitats de diferents drogues. Aquestes set detencions formen part de les setze efectuades durant la setmana del 2 al 8 de febrer.

El dilluns es va detenir a la frontera un no resident espanyol de 27 anys, que accedia al Principat en un turisme particular amb 4,2 grams d'speed i 8,9 grams de marihuana. L'endemà, els agents van detenir a la frontera dos espanyols no residents de nacionalitat espanyola de 37 i 32 anys, que accedien al Principat en un taxi, amb 0,3 i 0,9 grams de cocaïna. El mateix dia i al mateix lloc es va detenir un no resident de nacionalitat espanyola de 37 anys, que accedia al Principat en un turisme particular, amb 2,7 grams de cocaïna, i una taxa d'alcoholèmia de 0,84 g/l.

Les altres tres detencions es van produir diumenge. La primera, a Andorra la Vella, a un resident portuguès de 29 anys, durant un control a la via pública, amb 0,9 grams de cocaïna i 1,4 grams d'haixix. La segona va tenir lloc a la frontera del riu Runer, a un no resident de nacionalitat espanyola de 22 anys per 5 grams d'haixix. Finalment, la tercera detenció es va produir també a la frontera a un resident espanyol de 55 anys amb 231 grams de marihuana.

CINC PERSONES PER ALCOHOL / D'altra banda, durant la setmana passada es van detenir cinc persones per conduir superant els límits d'alcoholèmia permesos. Així, el dimarts es va detenir un andorrà de 52 anys, amb una taxa d'1,51 g/l., que es va veure implicat en un accident amb danys materials. L'endemà, dimecres, es va detenir un espanyol no resident de 31 anys, amb una taxa d'1,44 g/l. El dijous es va detenir un andorrà de 35 anys, amb una taxa d'1,36 g/l, en ser controlat per cometre una infracció al Codi de la circulació. Divendres, els agents van detenir un andorrà de 19 anys, amb 0,96 g/l, i dissabte es va detenir un resident portuguès de 32 anys, amb una taxa d'1,51 g/l.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT