PUBLICITAT

Decomissat tabac per valor de 2.826 euros a uns turistes anglesos

  • La Guàrdia Civil intercepta la càrrega en l'aeroport de l'Alguaire
EL PERIÒDIC
LLEIDA

Periodic
Foto: GUARDIA CIVIL

La Guàrdia Civil va decomissat els darrers dos caps de setmana 30.000 grams de picadura de tabac i 80 paquets de tabac ros de contraban procedent d'Andorra i valorat en 2.826 euros. Els decomisos es van produir a les instal·lacions de l'aeroport Lleida-Alguaire a diversos passatgers de nacionalitat anglesa.

El decomís més important es va produir el passat diumenge al voltant de les deu del matí, quan es van trobar 9.500 grams de picadura de tabac, valorada en 1.681 euros a un passatger de nacionalitat anglesa del vol amb destinació Bristol. El tabac estava amagat a l'interior d'una de les maletes que portava el passatger.

D'altra banda, el cap de setmana anterior, la Guàrdia Civil va decomissar en un vol amb destinació Londres la quantitat de 20.500 grams de picadura de tabac de diverses marques, valorat en 1.145 euros, que portaven sis persones també de nacionalitat anglesa. El tabac es va detectar durant la inspecció de l'equipatge al punt de facturació.

Per aquests fets es van aixecar set actes de decomís de contraban, i la mercaderia va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT