PUBLICITAT

Més de 1.500 persones en la Festa de la Neu

  • Diferents tallers i espectacles dinamitzen la jornada
EL PERIÒDIC
PAL

Periodic
Alguns dels nens participants en la Festa de la Neu, dissabte a Pal Foto: i. r. / vallnord

La desena edició de la Festa de la Neu va aplegar el passat dissabte més de 1.500 persones al sector de Pal, a Vallnord. El balanç de l'organització és «molt positiu» perquè «hi ha molta gent, miris on miris hi ha nens participants a totes les activitats», ha explicat el director del Club Piolet, Agustí Franch. El temps i la neu van acompanyar.

Tot el dia els més petits van gaudir dels tallers i activitats esportives així com dels espectacles familiars, essent una de les activitats estrella els jocs de Vallmedic Vision. «Han portat uns aparells per jugar una mica amb les tres dimensions; hi havien uns dibuixos en 3D que havies d'intentar tocar», va indicar el director del Club Piolet, Agustí Franch.

Durant el matí també van tenir lloc espectacles de màgia i dansa i els personatges infantils del Club Piolet i el Pocoyó es van deixar fotografiar amb els més petits.

La festa, organitzada pel Club Piolet es repetirà durant la pròxima temporada d'estiu. «De cara l'edició d'estiu tot i que se sumaran altres col·laboradors el format serà més o menys el mateix, afegint també les activitats que es fan a Pal com ara el tirc amb arc, la tirolina, etc...», va tancar el director del Club Piolet. La data encara, però, està per determinar.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT