PUBLICITAT

'Desperta', lema de la campanya del PS+Verds+IC+I

  • El missatge pretén que les persones siguin les protagonistes del canvi
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Rosa Gili, David Ríos i Juli Fernández, integrants de la coalició, ahir. Foto: PS

La candidata número 2 de la llista nacional, Rosa Gili; el candidat número 1 a Encamp, David Ríos, i el número 3 per la Massana, Juli Fernández, van presentar ahir en roda de premsa el lema de la propera campanya electoral que s'iniciarà diumenge vinent. ‘Desperta. Junts fem avançar Andorra' és «una interpel·lació directa a les persones perquè siguin protagonista del canvi que necessitem», va explicar el candidat número 1 a Encamp, David Ríos.

Segons Ríos el missatge són «paraules que millor expressen la nostra forma de veure les coses». I en aquest sentit, va assegurar que volen una Andorra capdavantera, referent a Europa de reactivació econòmica i generació de llocs de treball, així com la defensa del patrimoni cultural i natural i « de millora dels drets socials i les llibertats». Tanmateix va indicar que han triat ‘Junts' perquè «pensem en unió, esperança i cohesió ciutadana per tirar endavant».

De la seva banda, Rosa Gili, va manifestar que es va voler fer una apel·lació directa a la ciutadania. «Amb Desperta ens estem dirigint a les persones per destacar que elles tenen el poder per canviar les coses, el poder per construir el país que volen». D'aquesta manera es pretén fer arribar als ciutadans una invitació «perquè la gent participi i esculli l'opció política que millor representi els seus interessos».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT