PUBLICITAT

Pal organitza avui la nova edició de la Festa de la Neu

EL PERIÒDIC
PAL

Aquest matí a partir de les deu es celebra al pàrquing de la Caubella de Vallnord Pal la 10a edició de la Festa de la Neu, la clàssica festa organitzada per Vallnord i el Club Piolet, del programa infantil de Ràdio i Televisió d'Andorra.

La cita durarà fins a les dues del migdia i durant el matí es podrà prendre una tassa de xocolata desfeta i gaudir dels inflables, els tallers i les activitats infantils programades. En Pocoyó, juntament amb els protagonistes del Club Piolet, la Violeta, en Piolet i l'Andi, no faltaran a la festa anual per convertir aquesta jornada en un dia rodó.

Vallnord ofereix un forfet exclusiu d'activitats per 14 euros als assistents que inclou el jump, les motos de neu, els trineus i el trenet elèctric, així com el dinar al restaurant La Taverna. El telecabina de la Massana serà gratuït per a tots els socis del club, així com el forfet de dia.

Les nevades dels últims dies han deixat a Vallnord un paisatge i una neu immillorable, que permetran obrir les instal·lacions al 100 % aquest cap de setmana. Els tres sectors tindran tots els remuntadors actius i la majoria de les pistes obertes, amb gruixos que varien entre els 160 i els 220 centímetres de neu pols a Arcalís, i entre els 100 i els 130 centímetres a Arinsal i Pal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT