PUBLICITAT

La Biblioteca Pública presenta el 18è Premi Miquel Martí i Pol

  • Es repartiran 1.200 euros en premis en les dues categories del concurs
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

La Biblioteca Pública del Govern d'Andorra, va publicar ahir les bases del 18è Concurs de Poesia Miquel Martí i Pol.

Al concurs, poden presentar-s'hi les persones residents al Principat majors de 18 anys. Com cada any, el concurs, de tema lliure, consta de dues categories: Una primera de poesia, a la que s'hi poden presentar poemes d'una extensió màxima de 40 versos. L'altre és sobre recull, a la que s'hi pot presentar un poema llarg o recull de poemes amb 41 versos mínim i 400 de màxim. El concurs és dotat d'un premi de 200 € en la categoria poema i de 1.000 € en la categoria recull, i d'un accèssit per a cada categoria consistent en un lot de llibres.

No es podran presentar a concurs els poetes que hagin obtingut el primer premi de la categoria recull en l'edició anterior.

Cada autor pot presentar un màxim d'una obra per categoria, i han de ser originals i inèdites, escrites en llengua catalana. S'han de presentar mecanografiades a doble espai i per una sola cara, en mida A4, i presentades en un original i cinc còpies dins un sobre on s'ha d'indicar la categoria en què es concursa. El termini de presentació finalitzarà el dia 20 de març i el veredicte es farà públic durant el mes d'abril del 2015.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT