PUBLICITAT

Els ramaders exposen els seus neguits als Liberals

  • Ld'A visita la seu de l'APRA amb Pintat al capdavant
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Continuant amb la intensa agenda que ve desplegant des que és el cap de llista de Liberals d'Andorra, Josep Pintat es va reunir el passat dijous al vespre amb un important nombre de membres de l'Associació de Pagesos i Ramaders d'Andorra (APRA), per tal de rebre els neguits d'aquesta entitat. Pintat no va fer cap proposta, sinó que va escoltar l'APRA i els seus representants per tal de conèixer de prop els problemes i les necessitats que té aquest col·lectiu.

Igual que en d'altres trobades amb professionals mantingudes la setmana passada, Pintat va estar acompanyat pels números dos i tres de la llista nacional, Jordi Gallardo i Joan Carles Camp. El president de l'APRA, Xavier Coma va exposar el funcionament de l'Associació, integrada per 440 associats i amb una junta executiva de 21 membres a raó de tres per parròquia.

Coma també va explicar la distribució de la feina que tenen repartida en sis comissions com ara tabac, ramaderia, cultius complementaris, economia, caça i agricultura. Entre els neguits que els pagesos i ramaders van exposar als candidats està el del futur del tabac, la poca formació del personal que poden contractar personal i la promoció del consum dels productes nacionals. De tot això, va prendre nota no només Pintat, sinó tota la formació Liberal.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT