PUBLICITAT

L'FC Andorra es posa a prova

@GassAndorra
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Desplaçament exigent el que té l'FC Andorra diumenge. Visita el camp del quart classificat, un CD Cervera que s'ha despenjat dels llocs capdavanters i que no es pot permetre el luxe de no guanyar o es quedarà definitivament fora d'aquesta lluita.

«Afrontaran aquest partit com una autèntica final. Guanyant els tres punts es posaran en la zona noble de la taula, si els perden s'allunyaran potser quasi definitivament», indica sobre el rival l'entrenador tricolor, Justo Ruiz. En la primera volta els de la Segarra van empatar a Aixovall. «Ens enfrontem a un rival dels grossos, un dels cinc equips que ens han tret punts», que no tindran més opcions d'ascens si no guanyen, pel que «sortiran a manar i tractar de portar la iniciativa».

Un dels jugadors de la plantilla que està passant per un moment dolç de joc i golejador és Sebas Gómez. L'internacional, que suma dos gols de falta en els últims dos enfrontaments, es troba en ratxa, amb una «confiança que et donen els companys i el cos tècnic», afirma l'extrem, que veu que serà un partit «molt complicat. És l'última oportunitat que tenen per enganxar-se als llocs d'ascens». L'única baixa serà la de Luis, que encara no té l'alta mèdica.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT