PUBLICITAT

El telefèric del Carroi seguirà endavant, «però va lent»

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Jordi Minguillón va afirmar ahir que la política que seguirà com a cònsol major d'Andorra la Vella serà «continuista» respecte a la que va dur a terme Rosa Ferrer. Va insistir en la idea de lluitar per rebaixar l'endeutament, i també en tirar endavant projectes com el del telefèric del Pic de Carroi, tot i que va confirmar que és un procés «lent», però que «es va avançant».

Unir Andorra la Vella amb aquest atractiu turístic és un desig comunal que s'allarga en el temps i tot fa pensar que encara hi haurà per temps. «Nosaltres estem disposats a adjudicar-ho per tirar el projecte endavant no demà, sinó ahir», va afirmar Minguillón mostrant plena predisposició per continuar amb el que considera un projecte «emblemàtic per a la parròquia», però va insistir en la necessitat de fer «un concurs» i que «s'està treballant» en el que és «una obra complexa». A més, va recordar que després s'ha de mirar «que els diners hi siguin». «Tenim contactes amb totes les empreses que es poden presentar en aquest concurs», hi va afegir.

EL DEUTE BAIXA TAMBÉ EN 2014 / Segons va avançar ahir el cònsol major, el deute del Comú de la capital en 2014 s'ha reduït, tot i que va afirmar que no es presentaran les dades fins després de les eleccions generals del pròxim 1 de març per evitar crítiques electoralistes. En tot cas, segons va dir, «si en 2013 eren 60 milions ara potser en són 50», va dir «a grosso modo», destacant que s'acabarà 2015 «rebaixant molt l'endeutament». Aquest serà precisament un dels objectius del nou govern comunal, seguint la línia de l'anterior de Ferrer, segons va insistir Minguillón, que tindrà el suport de Carles Torralba i Neus Farré, de DA. Torralba va dir ahir que el seu partit defensa «un projecte de parròquia força similar».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT