PUBLICITAT

L'aplicació mòbil de Turisme Actiu inclou 51 noves rutes d'hivern

  • S'inclouen trajectes de diferents nivells de dificultat
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

L'aplicació mòbil de Turisme Actiu ha incorporat 51 nous itineraris dels quals 27 corresponen a excursions amb raquetes de neu i els altres 24 són recorreguts d'esquí de muntanya. En aquesta app, que es pot descarregar de forma gratuïta, s'hi inclouen rutes de diferents nivells de dificultat i diverses distàncies.

Al clicar sobre l'itinerari hi apareix una breu descripció i es detalla el trajecte a seguir. A més, l'avantatge que ofereix aquesta aplicació és que no cal estar connectat a Internet. A part d'aquestes dues activitats d'hivern, també hi ha disponibles una gran varietat d'itineraris de freeride.

actualització / Els continguts de l'app s'actualitzen de forma contínua i de fet, és una eina pensada perquè sigui d'utilitat per als amants de l'esport a l'aire lliure on també s'hi troba informació sobre el temps, el trànsit i consells a tenir en compte quan se surt a la muntanya. L'aplicació es pot utilitzar també a l'estiu ja que s'hi detallen rutes de senderisme, barranquisme, escalada, vies ferrades, BTT i cicloturisme.

Per aquells que, per altra part, prefereixin realitzar aquestes activitats acompanyats per un guia de muntanya també s'hi inclou una agenda per contactar amb empreses del país que ofereixen aquest tipus de servei.

9.000 descàrregues / Des del juliol del 2013, quan es va habilitar aquesta aplicació, s'han realitzat unes 9.000 descàrregues. La majoria dels usuaris són espanyols i francesos però també hi ha russos, anglesos, belgues i holandesos.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT