PUBLICITAT

Pintat continua la ronda de reunions amb l'Agreda i l'Atmca

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: LD'A

El cap de llista de Liberals d’Andorra (Ld’A), Josep Pintat es va reunir ahir amb un grup d’integrants de l’Associació de Gestors de Residus d’Andorra (Agreda). Pintat va anar acompanyat dels números dos i tres de la llista nacional, Jordi Gallardo i Joan Carles Camp. Entre les inquietuds del col·lectiu van destacar «l’excessiu zel de l’administració per les empreses que compleixen amb totes les normatives i la poca atenció que es presta als casos d’intrusisme». Igualment, els membres de l’Agreda consideren que és força complicat adaptar al funcionament diari de les empreses la gran càrrega de lleis desplegades.
Els tres representants de Ld’A es van reunir també amb membres de l’Associació de Transportistes de Mercaderies i Carburants d’Andorra (Atmca), presidida per Francesca Barbero. El col·lectiu va explicar els seus neguits com ara la manca d’entesa amb l’Agència de Mobilitat pels molts problemes que tenen en els accessos amb França i que creuen que aquest organisme hauria de gestionar amb les autoritats del país veí.
Durant la tarda es van trobar amb membres de la junta de l’Associació de Contractistes d’Obres d’Andorra (Acoda). I per acabar el dia va ser el torn dels membres del comitè local de la parròquia d’Encamp, de forma que Pintat tanca el cercle havent-se reunit ja amb els representats i simpatitzants de totes les parròquies en què es presenten. 


Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT