PUBLICITAT

Puigcerdà acosta les noves tecnologies a la població

  • L'Ajuntament ofereix gratuïtament cursos d'informàtica i mòbils
EL PERIÒDIC
PUIGCERDÀ

Periodic
Edifici que acull les dependències de l'Ajuntament de Puigcerdà. Foto: EL PERIÒDIC

Un any més l'Ajuntament de Puigcerdà ofereix cursos gratuïts per tal d'acostar les noves tecnologies als veïns i veïnes del municipi com ara un curs per aprendre a utilitzar els smartphones o un altre d'iniciació a la informàtica. L'any passat aquests cursos van tenir una gran acollida i degut a la gran demanda s'ha aconseguit oferir -los una vegada més.

El curs per aprendre a utilitzar els smartphones finalitzarà aproximadament el 30 de març i els seus destinataris són totes les persones de qualsevol edat que tinguin dubtes amb el funcionament d'un mòbil d'aquest tipus. El temari que s'imparteix consisteix en ajudar als alumnes a entendre -ho, què és un sistema operatiu, com guardar els contactes al dispositiu, crear i enviar missatges, descarregar aplicacions, fer ajustaments del mòbils com connectar-se a la xarxa wifi, compartir dades del telèfon a l'ordinador, entre molts altres conceptes.

Al mateix temps, també s'està duent a terme el curs d'iniciació a la informàtica que, en aquest cas ,va dirigit a persones que ja estiguin jubilades. Els alumnes aprenen el funcionament d'un ordinador, utilitzar el processador de textos, el correu electrònic, Internet o Xarxes Socials.

Properament està previst iniciar un curs d'informàtica amb ordinadors portàtils, on els usuaris podran portar el seu PC i resoldre tots els dubtes que tinguin.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT