PUBLICITAT

El primer concert familiar de la Fundació ONCA serà dissabte.

  • L'actuació té l'objectiu de desenvolupar el plaer per la música i pel teatre
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Un fragment de l'obra que es representarà dissabte vinent Foto: FUNDACIÓ ONCA

El Govern i la Fundació Crèdit Andorrà, patrons de la Fundació ONCA, ofereixen el proper dissabte el primer concert familiar del projecte pedagògic 2015, titulat El batec del bosc. La Maquineta Produccions és l'encarregada de presentar l'espectacle recomanat als infants de tres a vuit anys. Aquesta actuació té l'objectiu de desenvolupar el plaer per la música i pel teatre com a manifestacions d'emocions i d'idees, i desenvolupar la consciència dels sons i la música com un esdeveniment permanentment immers en la vida quotidiana dels nens i les nenes. El concert és gratuït i se'n faran dues sessions al Teatre Comunal d'Andorra la Vella, a les 12 i a les 17 hores.

Els participants podran descobrir les notes i les figures musicals, el pentagrama i la clau de sol, el so i el silenci, tot gaudint de l'audició en directe d'instruments de percussió, vent i corda amb fragments de música clàssica, com El carnaval dels animals de Saint-Saëns, En Pere i el llop de Prokófiev, Les joguines de Mozart, La consagració de la primavera d'Stravinsky, Carmina Burana de Carl Orff i fragments de Quadres d'una exposició de Mússorgsky.

L'espectacle, que té una durada de 50 minuts, se centra en el personatge del Guim, a que li agrada molt la música i té moltes ganes de descobrir nous sons i noves melodies. Per aquesta raó, decideix aventurar-se a fer un gran viatge pel bosc. El Guim es prepara un sac amb tot d'estris que acabaran convertint-se en instruments musicals. Durant el viatge, coneixerà els habitants del bosc, que li mostraran la diversitat de sons i melodies que s'amaguen en la natura.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT