PUBLICITAT

Tita Cervera es trasllada a Andorra i hi fixa la residència

  • La baronessa Thyssen ha comprat dos xalets a Escaldes-Engodany
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Tita Cervera inaugurant una exposició al Principat Foto: TONY LARA

Varis mitjans espanyols s'han fet ressò de la possible compra de dues cases de luxe per part de la baronessa Thyssen, Tita Cervera. Segons sembla, Cervera ha venut per uns 60 milions d'euros la mansió familiar Villa Favorita, a la ciutat suïssa de Lugano, per passar a residir al Principat. Fins i tot hi ha informacions que afirmen que ja hauria adquirit dos xalets d'uns 1.000 metres quadrats a la zona de Can Diumenge per uns 10 milions d'euros: un per la vídua de Heini Thyssen-Bornemisza i un altre pel seu fill, Borja Thyssen, i la seva parella, Blanca Cuesta. Cervera sempre ha tingut especial predilecció pel Principat, on hi ha passat llargues temporades acompanyada del seu fill i la seva família.

De possible raons per decidir residir al país n'hi ha diverses. El motiu més repetit entre els mitjans espanyols és el fiscal. Amb la signatura del Conveni per evitar la Doble Imposició i l'obertura cap a la Unió Europea, el trasllat de residència fiscal cap al Principat serà molt més senzill.

Si per una cosa són coneguts els Thyssen, és per la seva immensa col·lecció d'art. Si finalment es confirma que la família es trasllada a Andorra, és possible que s'intensifiquin les negociacions per obrir una exposició permanent d'art al Principat format per obres del fons del seu fons. Fa temps que es parla d'aquesta possibilitat i és coneguda la voluntat de Cervera de que sigui possible.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT