PUBLICITAT

Encamp proposa 'Tuppersex' per al Dia de la Dona

EL PERIÒDIC
ENCAMP

El departament de Cultura del Comú d'Encamp ja ha posat a la venda les entrades per a la comèdia Tuppersex amb la qual la parròquia celebrarà el Dia de la Dona –el 7 de març.

L'obra de teatre, que es representarà a les 22 hores el proper dia 7 de març a la sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, explica, en clau d'humor, les possibilitats que proporciona el sexe des del punt de vista de dues dones molt diferents, dos personatges interpretats per Elena Fortuny i Gretel Stuyck, amb la direcció d'Edu Pericas.

L'argument, explicat en una nota de premsa pel Comú d'Encamp, se centra en les complicacions d'un curs per a assessors de reunions tuppersex que es produeixen quan la sexòloga habitual és substituïda per una extravagant perruquera sense pèls a la llengua, que converteix la sessió en un autèntic caos.

Les excèntriques tècniques docents d'aquesta improvisada ponent suposaran un malson per a la coach responsable del curs, incapaç d'evitar que la situació se li escapi de les mans.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT