PUBLICITAT

Detingut un jove de 19 anys per apunyalar un menor

  • La parella del presumpte agressor i l'oncle d'aquest també estan implicats
  • El menor ferit greu al pàrquing d'una discoteca evoluciona favorablement
EL PERIÒDIC
LA MASSANA

Periodic
Un agent de Policia patrullant pels carrers. Foto: TONY LARA

La Policia va detenir el passat diumenge a la tarda un jove de nacionalitat portuguesa de 19 anys per ser el presumpte autor de l'apunyalament amb una navalla, la matinada de diumenge, d'un noi menor d'edat a la sortida d'una discoteca de la Massana. La seva parella, andorrana de la mateixa edat i el seu oncle, de 38 anys i resident al Principat, també han estat detinguts, tot i que la noia ja ha estat posada en llibertat. L'oncle ha estat detingut per prendre part en l'agressió, mentre que la noia se l'acusava d'un delicte d'omissió de socors. Segons va informar el Cos de Policia, el presumpte agressor ha indicat el descampat, pròxim a la discoteca, on va llençar la navalla amb la que va apunyalar el menor.

Els fets van passar sobre les 2 de la matinada de diumenge, quan la Policia va ser alertada per un particular que va informar que s'estava produint una baralla entre tres persones a l'aparcament d'un local nocturn de la Massana. Els agents van trobar el menor amb una ferida oberta d'arma blanca a la zona abdominal, i que va manifestar que els seus agressors havien fugit en un turisme amb matrícula andorrana, facilitant el descriptiu d'aquests. El menor ferit greu, però que es recupera favorablement a l'hospital, va ser traslladat al centre hospitalari minuts després.

Després de dur a terme una investigació durant la jornada de diumenge, el passat dilluns a les 16 hores es van produir les detencions del resident portuguès de 19 anys i la seva parella de la mateixa edat i nacionalitat andorrana. Posteriorment es va detenir l'oncle de l'autor material de l'agressió amb arma blanca, un resident portuguès de 38 anys. Ahir al vespre, tant el noi de 19 anys com el seu oncle van passar a disposició judicial.

El menor es troba fora de perill ja que la navalla no va danyar cap òrgan i aviat podrà ser donat d'alta, segons van informar des de l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va ser ingressat.

[email protected]



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT