PUBLICITAT

La Policia investiga les causes d'un accident mortal a Grau Roig

  • La víctima és un esquiador rus de 49 anys
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Uns esquiadors a Grandvalira l'hivern passat Foto: ÀLEX LARA

Un home de nacionalitat russa i de 49 anys d'edat va morir dimecres mentre esquiava a les pistes d'esquí de Grandvalira, segons va informar ahir aquesta estació. L'home estava de vacances a Andorra i feia dies que utilitzava les pistes de Grandvalira.

Els fets van tenir lloc al sector de Grau Roig, a la pista Serrat Pinós, quan, per causes que es desconeixen i que s'investiguen, l'home va xocar contra un piló de la pista.

Els equips de rescat de l'estació es van desplaçar ràpidament fins al lloc dels fets, on es va intentar reanimar l'home, que va ser evacuat en helicòpter a l'Hospital Nostra Senyora de Meritxell, on va morir.

L'estació va informar que les condicions de neu i visibilitat dimecres eren «òptimes».

La Policia ja ha obert una investigació per aclarir les causes de l'accident.

Grandvalira ha expressat en un comunicat que «lamenta profundament» la pèrdua i expressa a la família i amics «el seu més sentit condol». Aquest és el primer accident mortal a les pistes andorranes, tot i l'esforç en seguretat per part dels responsables de les estacions.

accidentalitat a les pistes/ El percentatge d'accidentalitat a les pistes d'esquí d'Andorra es va reduir en la temporada 2013-2014 fins al 0,4%. Al llarg de l'hivern passat es van registrar un total de 2.355.500 dies d'esquí venuts, el que suposa un increment respecte a la temporada anterior, que se'n van vendre 2.181.550 dies. En canvi, el nombre total d'accidents o incidents es va reduir a 32.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT