PUBLICITAT

Mercadona podria estar enllestit abans de l'estiu

  • L'obra també inclou la remodelació urbanística de la zona
EL PERIÒDIC
LA SEU D'URGELL

Periodic
Obres de construcció de Mercadona, a l'entrada nord de la Seu. Foto: ràdio seu

Les obres de construcció del supermercat Mercadona a la Seu d'Urgell avancen a bon ritme, des que van iniciar-se el novembre passat. L'objectiu és que la nova superfície comercial, situada a l'entrada nord de la capital urgellenca, estigui enllestida abans de l'estiu.

La intervenció està suposant també una important remodelació urbanística, amb la construcció de nous vials i de dues rotondes, una a la cruïlla de les avingudes del Salòria i del Valira, i l'altra a l'avinguda de les Valls del Valira, en l'accés cap al Serrat de la Capella. D'altra banda, el consistori disposarà d'un nou espai per a equipaments, que es destinarà inicialment a places d'aparcament.

Paral·lelament, Mercadona segueix amb el procés de selecció de personal, en què per a 40 places s'han presentat gairebé 400 sol·licituds. L'Ajuntament de la Seu va negociar que una de les condicions que es va pactar amb l'empresa és que els llocs de treball es cobririen amb gent del territori, tot i que no necessàriament la nova superfície comercial està obligada a complir aquesta recomanació. El termini per presentar currículums finalitza avui divendres.

El principal objectiu d'aquest projecte és, segons el consistori, reforçar el paper comercial de la Seu tot fidelitzant els clients que ja hi acudeixen i creant-ne de nous de les comarques veïnes especialment de la Cerdanya i d'Andorra.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT