PUBLICITAT

Nou podis amb presència andorrana en el tercer dia

  • Xènia Rodríguez va ser, de nou, la millor dels nacionals amb dos ors
EL PERIÒDIC
ORDINO

Gran dia per als andorrans en la tercera jornada del Trofeu Borrufa. En total nou medalles, de les quals destaquen els dos ors de Xènia Rodríguez, que ha fet una progressió al llarg dels tres dies impressionant. El primer dia va ser tercera, en el segon va obtenir una plata i ahir va culminar amb dos ors en el supergegant i la combinada, que la van acreditar com la millor de la categoria U14. Rodríguez ja porta quatre podis en només tres dies i s'està imposant com una de les millors esquiadores del Trofeu Borrufa.

Però les dues medalles d'or no van ser l'única bona notícia d'ahir. Set podis més van comptar amb presència andorrana. De fet, ahir els vuit podis que es van celebrar a l'estació d'Arcalís comptaven amb presència andorrana. També en la categoria d'U14, aquest cas en els nois, Xavi Cornellà va assolir una plata en la combinada, quedant-se només a 0,81s del vencedor, el francès Louis Rives. Cornellà venia de fer un bon temps en el supergegant, on també va pujar al podi, en el cinquè lloc.

A la categoria dels més grans, Lucas López va ser el més destacat, quedant quart en el supergegant i cinquè en la combinada. En la primera prova, es va quedar a només 0.19s de ser el primer. Tot i això, López va ser dos vegades al podi, que se sumen al que va realitzar el primer dia, també amb un quart lloc.

Candelària Moreno va ser la millor posicionada entre les noies de la categoria U16, amb dues quartes posicions que li van servir per pujar en dues ocasions al podi. Laura Arnabat va poder col·lar-se en la darrera posició del podi en la combinada després d'un gran temps.

Avui, es tanca el trofeu Borrufa després de quatre dies de competició amb un supergegant per a les dues categories, l'U14 i l'U16. Serà, una vegada més, a l'estació d'Arcalís, i a la tarda es farà la cerimònia de cloenda a la Plaça Major d'Ordino.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT