PUBLICITAT

L'ONCA inicia el projecte educatiu pensat per a les escoles musicals

  • El taller inaugural consisteix en una classe de violí jazz
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El proper 5 de febrer arrenca el projecte educatiu que l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) va incloure en el calendari previst per a aquest any.

El taller inaugural preparat per aquesta entitat, patrocinada pel Govern d'Andorra i Crèdit Andorrà, consisteix en una classe de violí jazz impartida pels músics Oriol Saña i Casey Driessen i dirigida tant als professors de música de les escoles d'arreu del país com als seus alumnes. Aquest primer taller dedicat a instruments de corda fregada, es realitzarà a l'Institut de Música del Comú d'Andorra la Vella i cerca donar continuïtat al que es va organitzar el mes de novembre passat a càrrec de Saña. La nova sessió respon a la demanda d'aprofundiment per part dels participants el 2014 i a la voluntat de fer arribar la tècnica musical a nous instrumentistes i estudiants de violí, viola, violoncel i contrabaix. Així, s'oferirà una classe magistral per al professorat (de les 15 a les 16.30 hores) i una per a l'alumnat de corda (de les 18 a les 19.30 hores).

L'objectiu principal és explorar nous estils i maneres d'interpretació en la música moderna i el jazz a través de diferents exercicis aplicats al gipsy swing, al bluegrass, al funk i al blues.

Duo Saña&Dreissen / Com a novetat, el taller finalitzarà amb un concert a càrrec del Duo Saña&Dreissen, obert tant als participants com a tot el públic interessat a partir de les 20h. Tant el concert com el taller són d'entrada lliure, tot i que en el segon cas és necessària prèvia inscripció, informa l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT