El Cadí La Seu es referma en posicions de 'play-off'

• L'equip urgellenc s'exhibeix davant d'un desconegut Bembibre (76-49) i es manté quart
LA SEU D'URGELL

El partit entre el Cadí La Seu i el Bembibre, dissabte Foto: el periòdic

Dil Cadí La Seu camina amb pas ferm cap a l'objectiu d'entrar als ‘play-off' pel títol. Així ho va demostrar dissabte amb una contundent victòria sobre un rival directe, el Bembibre, per 76-49.

El conjunt de Miguel Ángel Ortega es va sumar a la festa de cloenda de la Ciutat del Bàsquet Català amb una exhibició davant d'un Bembibre desconegut, que a la mitja part ja perdia de més de deu punts (35-22) a causa del 21-11 del segon quart.

La sentència del partit va arribar a la represa, amb un espectacular parcial de 28-6 per part d'un Cadí que no deixava respirar les lleoneses, que només van poder maquillar el resultat als últims minuts. Marlou de Kleijn i Hind Ben Abdelkader van liderar l'anotació local, amb 18 i 13 punts respectivament.

quarta posició / El Cadí La Seu es referma en la quarta posició amb un balanç d'11-5, un triomf més que el Gernika i tres més que el Bembibre. Al grup capdavanter, Perfumerías Avenida, Conquero i Spar Citylift Girona estan empatats a 14 victòries.

Copa Catalunya / La jornada també ha estat positiva pel Sedis Hidrology, que, just després del partit del Cadí, va derrotar el fins ara líder de la Copa Catalunya masculina, el Grup Barna, per un ajustat 65-64.

Després d'aquesta jornada, que marcava l'inici de la segona volta, el Sedis ocupa la novena posició, tot i que està empatat amb el cinquè classificat, el Physic Igualada, ja que hi ha fins a cinc equips amb un balanç de 9-7. A la part alta, la derrota del Grup Barna deixa el Castellbisbal com a líder en solitari, amb un total de dotze victòries, informa RadioSeu.