PUBLICITAT

L'escudella aplega un gran nombre d'assistents al Pas

Per El Periòdic

  • Es van servir entre 600 i 800 racions del típic plat de Sant Antoni
EL PERIÒDIC
PAS DE LA CASA

Periodic
Foto:

Com cada any el poble del Pas de la Casa va celebrar ahir, una setmana més tard que Encamp, l'escudellada de Sant Antoni, per a la qual es va començar a treballar de matinada amb temperatures inferiors als 10 graus sota zero.

La majoria d'assistents que es van aplegar ho van fer per emportar-se el plat calent a casa o a les seves feines -no van faltar els bombers, els policies i els guàrdies de circulació- i menjar-s'ho a resguard, tot i que, com va explicar el cònsol major d'Encamp, Jordi Mas, també hi va haver una gran quantitat de curiosos estrangers als quals se'ls va explicar l'origen d'aquesta tradició i se'ls va convidar a fer un tast.

Mas va assegurar després de copsar l'ambient entre els hostalers i assistir al partit de rugbi sobre neu celebrat també aquest diumenge al sector del Pas de la Casa de Grandvalira, que la temporada s'està arreglant després d'un pont de la Puríssima «difícil». El Nadal i aquests dies «hi ha bastant gent i els apartaments i hotels estan contents», va indicar el cònsol. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT