PUBLICITAT

Encamp organitza una trobada per lloar premis literaris propers

  • A més de donar-los a conèixer se'n triarà un per llegir en públic
MARISA DA COSTA
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Una de les prestatgeries de la Biblioteca Comunal d'Encamp Foto: TONY LARA

La Biblioteca Comunal d'Encamp és un punt de trobada habitual per als amants de la bona literatura. D'ençà anys enrere, la biblioteca de la parròquia impulsa diverses activitats per fomentar tant la lectura com l'escriptura entre totes les generacions i informar sobre les novetats.

Per aquest vespre el centre ha organitzat una altra proposició cultural per a tothom qui tingui curiositat per aprendre sobre nous autors, nous temes, nous estils... Avui, a més de ser propers al nostre entorn geogràfic, els protagonistes seran artistes guardonats en algun moment per la seva trajectòria o precisament pels aspectes sobre els que es parlarà durant la trobada; els elements que l'eleven a llibre mereixedor de ser guardonat. A les vuit del vespre, tots els majors de 16 anys estan convidats a un club de lectura dedicat als premis literaris del territori proper.

L'encarregat de dirigir aquesta sessió serà Alfons Codina, director de la dependència bibliotecària ubicada al Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp i organitzador de freqüents activitats d'aquesta índole. L'objectiu d'aquesta reunió és que tothom hi pugui participar.

Els assistents debatran sobre els premis literaris existents dins la nostra geografia més propera. D'aquesta manera, es definirà com estan dotats, com es van originar i qui els publica.

La tasca difícil arribarà en haver de triar, d'entre totes, una de les obres premiades per llegir-la en públic el mes vinent.

Entre molts altres, es parlarà sobre el Premi Fiter i Rossell de novel·la, la Nit Literària Andorrana, el Premi Principat d'Andorra i diversos premis no només nacionals sinó també de Catalunya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT