PUBLICITAT

Marwan fa parada a Andorra per promocionar un nou disc

  • La Fada Ignorant acull demà el cantautor d'èxit internacional
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Cartell promocional del concert de Marwan la nit de demà Foto: EL PERIÒDIC

La lluita és la seva principal obsessió. Lluita per la justícia social, per la reconciliació, perquè tinguem la capacitat de comprendre'ns els uns als altres, d'aturar-nos dos minuts i escoltar-nos... No s'ha vist frustrat en aquesta pugna per arribar a una finalitat utòpica. Ans al contrari; és escoltat amb passió. Va començar a intentar-ho ara fa deu anys i, d'ençà aleshores, cada vegada més adeptes cuinen al ritme de les seves paraules, es relaxen vora el foc amb una copa i els seus poemes, interpreten –com poden– les seves lletres sota l'aigua de la dutxa.

El cafè teatre Fada Ignorant, més conegut com a FI, situarà demà sobre el seu escenari un cantautor madrileny que, sense ajuda de discogràfiques ni publicitat, només a través del «boca-orella», ha aconseguit omplir sales amb aforament per a centenars de persones arreu del món: Marwan.

A partir de dos quarts d'onze de la nit, el poeta i cantant més «tendre» que la premsa a qualificat, presentarà el seu nou llibre-disc, Apuntes sobre mi paso por el invierno, així com anteriors grans èxits al país.

El seu pas per la FI és només una aturada ràpida per passar-se un racó acollidor i càlid, per apaivagar la nostàlgia i recordar aquelles petites sales on va començar, després d'omplir sales amb capacitat per acollir centenars de persones a la capital espanyola i a altres grans ciutats del món. Una petita pausa per apropar-se i comprendre el públic de la FI.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT