PUBLICITAT

'The Velvet' rememorarà demà els grans del blues

  • El grup de versions tocarà a The Camden a les onze de la nit
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Foto: EL PERIÒDIC

El pub anglès The Camden sembla l'escenari perfecte per acollir demà, a partir de les onze de la nit, The Velvet Blues Band, una agrupació d'artistes del país.

Cinc persones. Cinc instruments. Dues veus. Tot a disposició dels grans artistes musicals de la història. El grup de blues –també toca estils com el rock i el funvky– fa versions d'autors com Little Walter, BB King, Joe Bonamassa, Susan Tedeschi, James Cotton o Muddy Waters, entre d'altres.No només aporten el seu estil personal a grans temes. També presenten composicions de blues d'un dels seus membres, Pablo Villar, que és guitarrista i veu de la banda.

El grup és el resultat de la fusió entre Velvet Blues (que es composava per Pablo Villar i Guillermo Stringa) i The Guest (els membres del qual eren Virgínia Yáñez i Marc Milian). Es van conèixer al Món Bohemi, a la Massana, el 2011. Més tard se'ls va incorporar Guillermo Cervera amb la bateria. Només en dos anys, van fer més de 100 directes en diferents locals del país i es van passar per la majoria de parròquies.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT