PUBLICITAT

El CV Valls ha d'arribar a les semis del 'play-off' per pujar

I.M.
ESCALDES-ENGORDANY

La fase regular ha finalitzat per als dos equips andorrans que juguen a la Tercera Divisió Catalana. Tots dos han acabat primers de grup i mantenen les opcions d'ascendir intactes, i de fet, en el cas del CV Encamp, ja és equip de Segona.

Sóna estrany, però, que l'equip que dirigeix Adrián Garrido hagi de jugar un play-off, que deixa de tenir més al·licient que el de veure fins a quin punt pot rendir el pròxim curs en una categoria més alta. Perquè el play-off el jugaran els quatre primers de Tercera i el 5è i 6è dels dos grups que hi ha a Segona per determinar una mena de campió. Sense sentit, perquè tothom tindrà la plaça d'ascens garantida, però sinó la temporada hauria acabat la setmana passada.

El CV Valls sí que ha de continuar lluitant per pujar. Si hi havien quatre grups de vuit equips a Tercera, els quatre primers classificats s'ajunten en dos grups de vuit equips per jugar el play-off d'ascens. D'aquests, els dos líders de grup tenen presència assegurada a semifinals i els segons i tercers es creuen en eliminatòries de quarts. Pugen quatre, així arribant a semifinals ja hi ha prou per ser equip de Segona Catalana.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT