PUBLICITAT

El Concurs de Monòlegs 'en Català s'inicia demà

  • La sala d'actes d'Escaldes acollirà aquesta segona edició
EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Periodic
Projecció del cartell de la segona edició del Concurs de Monòlegs durant la seva presentació al Govern Foto: ÀLEX LARA

La sala d'actes del Comú d'Escaldes-Engordany acollirà aquest divendres, a partir de les 21.30 hores, la primera de les quatre semifinals del 2n Concurs de monòlegs en català. Els encarregats d'organitzar aquest certamen són els components de Quelcom, juntament amb el Comú d'Escaldes-Engordany i el Servei de Política Lingüística del Govern i amb la col·laboració de Naturlàndia, Set d'Acció i l'Hotel Sant Miquel.

Edgar Fernàndez, Toni Mateos, Jordi Paretas i Marc Urpi són els quatre primers humoristes que es batran divendres damunt de l'escenari per guanyar una de les quatre places per a la final i mantenir la possibilitat d'aspirar a un dels quatre premis (de 1.000 euros per al guanyador i de 250 euros per als altres classificats per a la final). Tots els concursants disposaran d'una nit d'hotel per a dues persones amb l'esmorzar inclòs a l'Hotel Sant Miquel d'Ordino. A més, els que quedin eliminats a la semifinal rebran 50 euros i dues entrades a Naturlàndia.

Un jurat integrat de tres persones proposades per l'organització farà les eliminatòries. El públic també podrà votar els participants.

Entre els seleccionats per participar en el concurs hi ha monologuistes d'Andorra i arreu de Catalunya, com ara la Seu d'Urgell, Sitges, Barcelona, Sabadell o la Garriga, informa l'ANA.

Les altres semifinals estan programades per al 30 de generi el 13 i el 27 de febrer, a les 21.30 hores. La final se celebrarà el divendres 20 de març. L'entrada és lliure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT