PUBLICITAT

Augmenten un 3,4% les visites a la Casa Cristo d'Encamp

  • 5.000 persones de 69 nacionalitats van visitar el museu l'any passat
EL PERIÒDIC
ENCAMP

Periodic
Foto: TONY LARA

El Museu etnogràfic Casa Cristo va augmentar un 3,44% els seus visitants durant el darrer any, en comparació amb el passat 2013.

En total, 4.981 persones de 69 nacionalitats diferents van visitar l'exposició que il·lustra l'estil de vida dels andorrans de classe humil en les acaballes del segle XIX i els inicis de la centúria passada.

D'aquests quasi cinc milers de visitants, la major part provenen de l'Estat veí. 2.197 persones de diferents punts d'Espanya van visitar la Casa. Això suposa el 44,11% del públic total. Cal destacar l'afluència de catalans, que arriben als 1.138. El 28,35% de les visites que va rebre el museu etnogràfic són del país. El 80% fa referència als infants dels tres sistemes educatius d'Andorra que durant el curs escolar s'apropen fins a les instal·lacions. En total, 1.412 residents van anar al museu. La resta d'afluència és variada, amb un 15,62% de francesos, sobretot de les regions de Loire i Midi-Pyrénées, un 7,75% de visitants europeus (sense comptar espanyols i francesos), dels quals un nombre elevat són russos, belgues i alemanys, i un 2,40% asiàtics, amb 94 visitants japonesos a destacar. Tanquen l'estadística els provinents del continent americà, amb un 1,37%, seguits dels africans i dels australians, amb un 0,26% i un 0,14%, respectivament. Així, van passar per Casa Cristo durant el 2014, persones de 69 nacionalitats diferents, residents a països com Bhutan, les Antilles, Lesotho, les Maldives, Azerbaidjan, o Zimbabwe, entre d'altres.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT