PUBLICITAT

Proposen mossèn Parès 'com a fill adoptiu de la Seu

  • La Germandat de Sant Sebastià ha fet la demanda a l'ajuntament
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Foto: RÀDIOSEU

La Germandat de Sant Sebastià va sol·licitar a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell que declari mossèn Xavier Parés fill adoptiu de la ciutat. La petició, que coincideix amb els 50 anys de la seva ordenació com a capellà, es va dur a terme dimarts passat durant el transcurs de l'assemblea ordinària que se celebra cada any en el marc del programa cultural de la Festivitat de Sant Sebastià.

El germà major de l'entitat, Sisco Vidal, valora el lligam de Parés amb els urgellencs i el fet que l'any que ve es jubilarà. La proposta és unànime i ara serà el consistori el que l'haurà de tirar endavant. L'alcalde Batalla va explicar que, atenent el reglament de distincions, caldrà consensuar la decisió amb tots els grups polítics.

El programa de la Festivitat de Sant Sebastià va incloure una missa, l'assemblea de balanç anual i un dinar popular, a més d'un concert amb el grup de corda Opus U. Ahir van cloure els actes de celebració amb una altra missa de record als germans difunts a l'església de la Missió. 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT