PUBLICITAT

Els usuaris de l'EENSM gaudiran d'activitats a la capital

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

El Comú d'Andorra la Vella i l'Escola Especialitzada Nostra Senyora de Meritxell (EENSM), van signar ahir un conveni perquè els usuaris de l'escola puguin gaudir de totes les activitats culturals, lúdiques i esportives que organitza el Comú. La cònsol major d'Andorra la Vella, Rosa Ferrer, va explicar que la intenció és donar el màxim de suport a l'escola en la integració dels seus usuaris.

La presidenta del patronat de l'EENSM, Pilar Díez, i Ferrer, van ser les encarregades de signar el conveni que segons Díez «és el més important que s'ha fet en quant a integració».

Des de l'Escola de Meritxell es treballa diàriament per assolir l'objectiu de la integració en la societat de les persones amb discapacitats, i durant el darrer any ja s'ha comptat amb la col·laboració del Comú perquè els usuaris participessin en les diferents activitats proposades. Ahir, però, es va voler plasmar aquesta col·laboració en un conveni que preveu, per exemple, que els usuaris puguin assistir gratuïtament a les obres de la temporada de teatre a Andorra la Vella, a la temporada de música, que tinguin accés als Serradells, que participin en activitats de plàstica de l'Escola d'art, i moltes altres, va informar l'ANA.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT