PUBLICITAT

2.500 racions per la festa de Sant Sebastià

  • Sant Julià viu la Diada amb bon ambient en la plaça de la Germandat
EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto: TONY LARA

Els escudellaires de Sant Julià van treballat de valent tota la nit anterior per tenir a punt la carn i el brou per a la Diada de Sant Sebastià. Així ho va destacar la cònsol major de la parròquia, Montserrat Gil, que va manifestar que l'escudella és «cada any més bona». En total, aquest s'han preparat unes 2.500 racions.

La plaça de la Germandat ahir es va omplert un any més per gaudir de la tradicional escudella de Sant Sebastià. A les 11.30h l'església parroquial va acollir la missa de la germandat i cap a les 13 hores el mossèn de la parròquia, Pepe Chisvert, va beneir les cassoles que bullien des de primera hora del matí.

Tant el president de la germandat, Enric Naudi, com la cònsol major, Montserrat Gil, van destacar la dedicació dels escudellaires i la presència dels lauredians per celebrar la Diada, com cada any, però sempre sense falta a una cita tradicional com aquesta.

Aquest any es va poder veure una important representació política, amb el cap de llista dels Liberals d'Andorra, Josep Pintat; el ministre d'Afers Exteriors en funcions, Gilbert Saboya, i el cap de llista del PS, Pere López, a més de gairebé tota la corporació local.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT