PUBLICITAT

Sanza obté el segon lloc als 10 Km. barcelonins de Sant Antoni

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Marcos Sanza va obtenir una meritòria segona posició en la cursa de 10 km de Sant Antoni, a Barcelona. L'atleta del CAVA es va quedar ben a prop de baixar de la barrera de la mitja hora, ja que es va quedar en 30min 7s. També van córrer la cursa del barri barceloní Manuel Fernandes Pita, que va ser 13è amb un temps de 32min 10s, Iolanda Castillejo va ser sisena amb una marca de 38min 17s i Esther Galian va aturar el crono en 41min 42s.

Alan Manchado i Sílvia Felipo, que estan preparant la Copa d'Europa de clubs del pròxim 1 de febrer, es van desplaçar al País Basc per disputar el cros de Sant Sebastià en la qual van quedar segon i primera en les seves categories, respectivament.

D'altra banda, Jordi Missé va disputar els 10 Km de Tarragona amb una marca de 36min 23s que li van fer finalitzar en la 22a posició i finalment, Miquel Vílchez es va desplaçar a França per afrontar una prova de salt amb perxa, en la qual va fer un salt de 4,63 metres que es queden a molts centímetres, 27, del rècord en pista lliure.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT