PUBLICITAT

Justo: «Si repetim la primera volta, pujarem»

  • L'Andorra ha sumat 39 punts de 51 possibles, 41 gols a favor i 13 en contra
I.MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Justo Ruiz vist des de la càmera d'ATV, ahir en la roda de premsa Foto: FCA

La victòria del cap de setmana passat a l'Albi va posar punt i final a la primera volta en el grup 5 de la Segona Divisió Catalana. L'FC Andorra camina ferm, líder amb 39 punts de 51 possibles, 41 gols a favor que fan una mitja de 2,5 per partit i 13 en contra, uns 0,7. Més gols que ningú marcats i menys que ningú encaixat. L'Andorra s'ha deixat punts en les derrotes a Borges i Alpicat, i els empats a Linyola, Cervera i Organyà. Un balanç més que positiu.

Per això, basant-se en aquestes dades, Justo Ruiz està segur de què el conjunt tricolor és el clar favorit per a l'ascens i fins i tot va anar més lluny: «No pujar seria un fracàs i ho penso des de principi de la temporada però ara, tal i com anem, amb més motiu. Si repetim els números de la primera volta pugem segur. Signaria ara mateix els mateixos 39 punts, incloses les derrotes a Borges i Alpicat», va deixar clar el tècnic.

Arribat l'equador de la competició, tots els equips tenen ja ben clar quins són els objectius per als quals lluitaran. El que està clar és que els rivals en la lluita per l'ascens són i continuaran sent, segons Justo, «Alpicat en primer lloc, Borges, Cervera i Solsona» però ara mateix tot va sobre rodes al vestidor tricolor: «Estem en un punt ideal per afrontar la segona volta».

«FA GOIG ESTAR AQUÍ» /Per als seus jugadors, només va tenir paraules bones: «Tinc un equip compensat, que és conscient de la pressió, un grup humà excel·lent al qual li estan respectant les lesions i que estan molt forts de forma física. Sincerament, fa goig estar aquí. Tothom està endollat».

Una frase que contrasta radicalment amb la crisi que va tenir Justo a la banqueta, quan va rebre una mena d'ultimàtum del president, Lluís España, arran de la derrota al camp del Borges. «Està clar que al final, els resultats sempre manen. Llavors vam tenir un inici complicat per partits ajornats», va recordar Justo, « i després d'empatar amb el Cervera i perdre aquest partit semblava que allò era tot un caos. Va arribar el comentari del president, es van arreglar les coses i després va arribar la ratxa», de set victòries consecutives.

Tot funciona, l'equip fa gols i Darío és el segon màxim anotador de la lliga amb 13 gols, demostrant una faceta que no havia lluit l'any passat. Per a Justo hi ha dos motius: «La diferència amb Primera Catalana és enorme i aquest any hi ha hagut una planificació del curs des del primer dia, amb temps. Així, les coses surten bé». La lliga no s'atura i diumenge hi ha visita a Palau d'Anglesola.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT