PUBLICITAT

Els veïns de la Seu decidiran com invertir 100.000 € del pressupost

  • El procés participatiu, segons Batalla, s'obrirà el mes que ve, i fins l'abril
EL PERIÒDIC
LA SEU D?URGELL

Periodic
Foto: ANA

Els veïns de la Seu podran decidir aquest any com invertir un total de 100.000 euros del pressupost municipal. Així ho va explicar l'alcalde urgellenc, Albert Batalla, que va avançar que el procés participatiu està previst que s'obri el mes que ve i finalitzi el mes d'abril, després de les votacions.

La iniciativa té com a objectiu posar a l'abat dels ciutadans la presa de decisions, a més de corresponsabilitzar-los sobre les necessitats que cal cobrir a la ciutat. Es tracta d'una prova pilot que si és ben rebuda s'aplicarà com a mesura habitual en la gestió dels comptes de la ciutat.

Actualment s'està treballant en les condicions que s'hauran de respectar a l'hora de proposar en què invertir els 100.000 euros previstos. Batalla va especificar que caldrà que les iniciatives siguin de competència municipal i no superin el llindar econòmic previst. «No podran destinar-se els diners a serveis, per exemple, però hi ha un munt de propostes que sí s'hi poden encabir, com ara equipaments municipals, manteniment urbà, entre d'altres», va dir. El procés s'explicarà properament a la ciutadania.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT