PUBLICITAT

L'SDADV atorga tres subvencions culturals

EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

La Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d'Autor i Drets Veïns d'Andorra (SDADV), va anunciar ahir l'atorgament de les subvencions culturals i artístiques del 2014-2015.

El Consell d'Administració va decidir atorgar una subvenció de 2.500 euros al projecte Tales From Behind Mirror, perquè es puguin dur a terme clips visuals i fotogràfics creats de forma específica per a cada composició musical que integra el projecte. A més, 887 euros per a Poesia Virtual, perquè es pugui realitzar un pilot i així disposar d'un suport visual per poder comercialitzar el producte. L'SDADV també donarà 2.950 euros al projecte Memòries, perquè es pugui fer un documental relatiu a una activitat d'intervenció social, basada en l'art teràpia destinada a la gent gran.

En paral·lel, la societat organitza un taller pels artistes i dissenyadors del país.

D'altra banda, l'SDADV va comunicar el relleu de la seva presidència. Joana Baygual encapçalarà l'entitat en substitució de Jordi Barceló, que va agafar la direcció el febrer del 2014 comprometent-se només fins finals del desembre.

Baygual és artista visual i restauradora d'art. El seu mandat serà per dos anys. Tanmateix, la societat va voler agrair la feina feta per Barceló en els «difícils inicis de la societat».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT