PUBLICITAT

Nova edició del concurs dels Oscar de la Biblioteca Pública

  • Els premis consisteixen en llibres, DVD, bandes sonores i entrades al cine
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

el Servei de Videoteca de la Biblioteca Pública del Govern ha posat en marxa el Concurs dels Oscar. Segons va informar l'Executiu ahir, per poder participar-hi només cal omplir una butlleta tipus travessa que els interessats trobaran a l'entrada de la Biblioteca (també es pot sol·licitar), en què es proposa escollir un/a guanyador/a entre vuit categories: millor pel·lícula, director, actor, actriu, pel·lícula d'animació, llargmetratge documental, pel·lícula de parla no anglesa i banda sonora. S'accepta una butlleta per persona lliurada a la biblioteca o rebuda també per correu electrònic.

D'entre tots els participants, es premiaran els tres concursants que hagin obtingut el nombre més gran d'encerts, segons els resultats de la cerimònia dels Oscar, que tindrà lloc el proper dia 22 de febrer al Dolby Theatre de Los Angeles. Els premis consisteixen en diversos lots de llibres, DVD, bandes sonores i entrades per al cinema, i compten amb la col·laboració dels cinemes illa Carlemany i del Cineclub de les Valls.

El concurs està obert a tothom que hi vulgui participar, a partir de 13 anys, sempre i quan siguin residents al Principat. Té per finalitat, entre altres, apropar la ciutadania al món del cinema i promoure el servei de préstec de documents audiovisuals.

La Biblioteca Pública del Govern compta amb un fons de gairebé 2.500 DVDd i Blu-ray que són de préstec gratuït per a tots els usuaris amb carnet i que es pot consultar a la pàgina: www.catalegbiblioteques.ad.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT