PUBLICITAT

Asier 'Zengotita' es desvincula del MoraBanc Andorra i torna a LEB Or

  • L'aler basc jugarà al Ford Burgos, i tanca la seva etapa ACB amb el BCA sense disputar cap minut
ALBERT CANES
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Asier en el dia de la foto oficial de l'equip, el setembre passat. Foto: EL PERIÒDIC

Asier Zengotitabengoa va arribar la temporada passada al BC Andorra per ajudar a l'equip en l'ascens a la màxima categoria del bàsquet espanyol. El basc va signar per dues temporades, cosa poc habitual en el club, que és més partidari de fer contractes d'una sola temporada. Des de l'estiu, tant els tècnics com la directiva van deixar clar que no comptaven amb ell, que no disposaria de minuts i que estaven buscant una solució que beneficiés les dues parts. Ahir, cap a dos quarts d'11 del matí, el MoraBanc va anunciar que s'havia arribat a un acord per rescindir el contracte del jugador basc, i li desitjava el millor en el seu futur, que serà el Ford Burgos, el nou equip de l'aler basc.

‘Zengotita' estarà una setmana de prova en l'equip de Castella i Lleó abans de fer oficial la seva incorporació, però tot indica que el Burgos comptarà amb aquest reforç en la seva lluita per l'ascens a l'ACB. Per tant, el basc tornarà a lluitar pel mateix que va fer durant la temporada passada amb l'Andorra, i la seva oportunitat per disputar minuts en l'ACB podria arribar per aquesta banda, finalment, després que amb el MoraBanc no hagi pogut jugar cap minut, ni tant sols ha pogut ser en cap convocatòria de Joan Peñarroya, que es mostrava ferm en la posició inicial del club de no comptar amb ell per a aquesta temporada. Asier es retrobarà amb el seu ex company d'equip, Anton Maresch, amb qui la temporada passada va jugar en el MoraBanc, formant part de conjunt que va portar l'Andorra a l'ACB, i que ara es troba a Burgos, provant de fer el mateix .

Després d'uns sis mesos de desentesa entre el club i el jugador, «la situació ha estat resolta», com apuntava ahir el tècnic del MoraBanc, Joan Peñarroya, que va afegir: «Ha estat resolta de la manera més lògica. Crec que s'hauria d'haver resolt abans, però estem contents perquè l'Asier pugui jugar a bàsquet, que és el que hauria de fer i li desitgem tota la sort del món». ‘Zengotita' va ser donat d'alta de la seva operació al genoll el passat 24 de novembre, però l'única participació que tenia era en els entrenaments, però diferenciat de la resta de companys que sí disputen minuts en els partits.

La situació de fitxatges no canvia /La marxa d'Asier, podria permetre que el MoraBanc ocupés la seva plaça amb un altre reforç, i fitxés a un jugador que pogués aportar en l'anotació exterior, però Peñarroya no va creure que l'adéu d'Asier estigui relacionat: «No canvia res des del mes d'Agost. El comiat d'Asier no ha fet canviar el parer del club. No va relacionada una cosa amb l'altra. Sí que és veritat que des que Román Martínez va deixar el club estem mirant la possibilitat de reforçar el joc exterior i a dia d'avui, encara no hem trobat aquest jugador», va apuntar Peñarroya.

El club segueix buscant en el mercat un jugador que aporti molt des de la línia de 6,25, i sempre ho ha fet així, inclús quan ‘Zengotita' ocupava una de les places de l'equip. Tot i això, de moment no convens ningú per fer el pas endavant: «La nostra idea no és fitxar un jugador que no ens convenci, si no ja ho hauríem fet. Volem estar segurs. Podríem acabar la temporada amb aquest equip», va sentenciar Peñarroya.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT