PUBLICITAT

588 dies després, va entrar un triple

  • Víctor Sada va encistellar de tres en el partit contra el seu ex equip, el Barça, un any i mig més tard de l'últim que va convertir en partit oficial a la Lliga Endesa, davant el Reial Madrid durant la temporada 2012-13
A.C.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto: ACB PHOTO

El diari Marca va apuntar ahir en el seu web que Víctor Sada va encistellar un triple en partit oficial de Lliga Endesa 588 dies després que fiqués el darrer, que va ser en el partit davant el Madrid de la temporada 2012-13, en el qual en va anotar quatre. Aquell dia, fins i tot, va fer el seu màxim de triples en un partit en la seva carrera a l'ACB, però des de llavors no en va poder fer cap més, fins el d'aquest diumenge que va ser, precisament, davant el seu equip de tota la vida, el Barça.

El triple que va convertir aquest diumenge va ser una de les jugades destacades per l'ACB d'aquesta jornada, per la seva espectacularitat en l'execució i perquè va ser sobre la botzina de possessió. Però abans d'això, Sada es va passar 588 dies sense anotar-ne un llançament de tres, o el que és el mateix, 51 partits de Lliga Endesa. És cert, però, que la lesió que va patir a principis d'aquesta temporada, que li ha fet perdre 12 partits amb el MoraBanc, l'ha condicionat molt. Després d'aquells quatre triples davant el Madrid en va intentar set en aquella temporada i els va fallar, així com els vuit que va provar en tot el curs 2013-14 amb el Barça. En els quatre partits abans que ha jugat aquesta temporada amb el MoraBanc Andorra, sense comptar el del MoraBanc, Sada havia provat cinc llançaments, però tampoc havia tingut sort. Finalment, el base va acabar amb aquesta sequera davant el FC Barcelona, l'equip de la seva vida. És cert, però, que tot ha estat després d'una cadena de fets que l'han portat a aquesta ratxa, com la lesió o la falta de minuts en el Barça. Al MoraBanc, té tot el protagonisme del món per anotar el triple de diumenge, i molts més.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT