El VPC supera un Saudrune seriós en defensa (18-12)

• L'equip de Broad es queda a un assaig de sumar els cinc punts
I. M.

Roger Fité intenta interceptar una passada enrera, ahir. Foto: ORIOL LLAURADÓ

El VPC Andorra va haver de treballar per mantenir el ple de triomfs després de dues jornades disputades. Ahir el Camp del Consell donava la benvinguda a la nova lliga a Honor a un equip de Broad que va aconseguir una victòria treballada per 18-12 contra un Saudrune seriós en defensa i sense referències en atac que, això sí, va mantenir l'emoció i la incertesa en el marcador fins l'últim moment gràcies a quatre cops de càstig.

Només començar, als tres minuts, Barkalaia va aconseguir un cop de càstig per donar la primera alegria a les graderies. Però ben d'hora es va veure que seria un partit de múscul, de molt contacte. Amb un equip així, que defensa amb tot, difícil és fer circular l'oval. La cama dreta de Barkalaia, però, estava finíssima i el georgià, que va veure la diagonal de Hinds, va fer una passada en profunditat amb el peu entre línies que hauria signat el mateix Xavi perquè l'australià fes el 8-0. Un avant de Magallon en un atac en superioritat va impedir el segon assaig i en la següent acció, un altre avant en contra va ser castigat amb un cop de càstig que no va desaprofitar Thoumin (8-3, minut 32). Abans del descans, un cop de càstig més per als dos equips que van mantenir els cinc punts de renda (11-6).