PUBLICITAT

Joan Peñarroya: «Si juguem al nostre nivell podem vèncer a qualsevol»

  • El tècnic del MoraBanc es mostra optimista, tot i el desencert en atac
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Foto:

Joan Peñarroya va comparèixer ahir davant els mitjans després del partit davant el Barça, en què el MoraBanc va encaixar la quarta derrota consecutiva, però el tècnic del conjunt tricolor era optimista amb el que pugui passar aquesta segona volta, en la qual molts rivals directes del MoraBanc visitaran Andorra, on l'equip és més fort: «Ens hem demostrat que si juguem al nostre nivell podem guanyar a qualsevol equip», va afirmar Peñarroya. Fins i tot, el tècnic es va mostrar positiu amb el tema dels partits fora de casa,la debilitat del MoraBanc en aquesta primera volta: «Serà més complicat guanyar a fora, en teoria, però no canvia res. Ho tenim bé, com a mínim, per igualar la primera volta com a visitants». El tècnic es refereix al fet que només han obtingut un triomf fora de casa, a Sevilla, el cuer de la lliga, i creu que com a mínim podran aconseguir una victòria en aquesta segona volta a fora de casa.

Peñarroya va recalcar la millora que ha fet l'equip en defensa: «En el partit contra Sevilla érem el segon pitjor equip de la lliga en defensa, i ara som el sisè o setè que menys punts rep». En contrapartida, el MoraBanc ha acabat aquesta primera volta com a tercer pitjor equip en atac, en què ha fet una gran davallada en les darreres jornades «per falta d'encert», tal i com apuntava ahir el tècnic català: «Estem en un moment en què no estem fins. Això ja canviarà».

Demanat per si li haguessin dit a principi de temporada que acabaria la primera volta amb només cinc victòria, Peñarroya va comentar: «Hauria dit que era una possibilitat. Evidentment, no ho hagués signat, però era una possibilitat real i és el que hi ha. Tenim la sensació que podríem tenir més victòries, però al final les lligues et posen al lloc que tu et guanyes. Estem convençuts que aquesta segona volta en tindrem més».

La continuació de Bivià, segueix sent una incògnita/ De moment, el club no ha volgut anunciar quina és la seva decisió sobre si Carles Bivià es quedarà fins a final de temporada o el partit d'aquest dissabte davant l'Unicaja serà el seu darrer partit vestint la samarreta del MoraBanc: «De moment, no hi ha res nou amb el Carles, quan hi hagi, us assabentareu», va comentar el tècnic.

El català també va referir-se a la davallada de protagonisme de Jordi Trías, sobretot amb l'arribada de Nathan Jawai: «Potser sí que ha jugat menys en els darrers partits, però tenim cinc pivots, encara que el Shaun hagi estat jugant de tres últimament», va comentar Peñarroya, tranquil amb aquesta situació.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT