PUBLICITAT

Ni a sobre una grua pots estar tranquil

  • El Servei Català de Trànsit (SCT) multa per excés de velocitat un cotxe pujat a la plataforma d'un vehicle d'assistència amb matrícula andorrana H La sanció ascendeix a 100 euros i l'afectada ha presentat reclamació
EL PERIÒDIC
CALAFELL

Periodic
Foto: SCT

L'estada a Andorra de Sònia Mirambell, que al mes de setembre va venir al Principat de vacances, no va anar com s'esperava. Un petit entrebanc. Se li va espatllar el vehicle, motiu pel qual ella i el seu marit, i després de donar el corresponent informe a assistència a la carretera, van tornar al seu domicili, la localitat tarragonina de Calafell, en taxi.

Però la cosa no es va acabar aquí, sinó que una situació surrealista ha aconseguit que aquest viatge a Andorra sigui inoblidable per a aquest matrimoni. I no des d'un punt de vista positiu. Recentment el Servei Català de Trànsit (SCT) va enviar una carta a Mirambell on se li informava que el seu cotxe havia estat multat per excés de velocitat. Però un detall important és que el seu cotxe anava pujat a la plataforma d'una grua amb matrícula andorrana.

La multa és del 9 de setembre per conduir a 83 quilòmetres per hora en un tram de la carretera N-420a, a l'altura de Riudecols (Baix Camp), amb la velocitat limitada a 70 quilòmetres per hora. El vehicle d'assistència estava fent el trajecte fins Calafell, per deixar el cotxe avariat a un taller.

La propietària va explicar a EFE que no va rebre la primera notificació de la multa «per culpa de problemes amb Correus, es perden moltes cartes a la zona», i que la segona notificació li va arribar «un dia abans de poder recórrer la sanció». La multa correspon a les dates en què el vehicle estava avariat i en acudir ahir a l'SCT per presentar el plec de descàrrec, Mirambell va demanar veure la foto captada pel radar.

La dona va explicar que «ha estat surrealista veure el cotxe a sobre de la plataforma de la grua, però més encara que la persona que m'ha atès m'ha dit que com que la grua té matrícula andorrana, per això ens han notificat la multa a nosaltres».

Presentat el corresponent plec de descàrrec, «també m'han dit que si en 20-25 dies no ens han contestat, que truqui i recordi el número d'expedient», va afegir. El termini per pagar voluntàriament la multa, que puja a 100 euros, finalitza el pròxim 23 de gener i Mirambell ha decidit denunciar públicament aquest cas «perquè és una injustícia evident i no volem que li passi a ningú més».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT