PUBLICITAT

Marín: «M'he trobat en un estat mental que s'ha de practicar»

  • L'andorrà no veu el vuitè lloc als Mundials com el seu millor resultat: «La Copa del Món és més difícil»
IVÁN MOURE
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Visa i Marín, ahir a la seu de MoraBanc pocs minuts abans de l'inici del balanç dels Mundials 2015 Foto: TONY LARA

Lluís Marín va arribar ahir a primera hora de la tarda al Principat després del vuitè lloc aconseguit el divendres passat en els Mundials de Kreischberg (Àustria) i el primer que va fer va ser convocar una roda de premsa per fer un balanç. Allò que tothom esperava.

Sorprenentment, el surfista de neu andorrà admet que, per a ell, aquest resultat no és el millor de la seva carrera. «El tercer lloc en la Copa del Món a Valmalenco o els dos cinquens són millors», va detallar abans d'explicar-se: «Als Mundials t'ho jugues tot en un dia i això ho fa complicat, però la Copa del Món és més difícil».

Amb tot, Marín estava content pel vuitè lloc, però de cap manera exultant. Ja s'havia mostrat mig crític després de la carrera quan va dir que s'havia quedat a les portes de la final «per culpa meva» i ahir va corroborar aquestes paraules: «És un bon resultat, però vull més»

Amb el que de veritat es queda és amb la preparació psicològica: «Em vaig trobar en un estat mental que s'ha de practicar perquè vull tornar a trobar-me així en les pròximes cites de Copa del Món». Al febrer no n'hi han i per això decidir fer entrenaments de qualitat seleccionant algunes cites de Copa d'Europa. Així doncs, Marín va donar un valor a aquest resultat, però poc més. Al contrari que Carles Visa. El director tècnic de la Federació Andorrana d'Esquí va encastellar el seu alumne en indicar: «Ha fet uns Mundials de pel·lícula. Tenim un corredor que pot estar a l'elit mundial, un top-5 o fins i tot de podi. El felicito. Estem molt, molt contents. També amb Gutiérrez, Estévez o els joves d'alpí. A excepció de la lesió de Jordan, el 2015 està sent per estar content».



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT