PUBLICITAT

Sallès no suma a Tunísia per a la classificació olímpica

EL PERIÒDIC
ESCALDES-ENGORDANY

Laura Sallès no va poder sumar punts per a la classificació olímpica de Río de Janeiro 2016 en l'Open de Tunísia que es va disputar el dissabte passat. La lluitadora de la Fandjudo no va tenir un bon sorteig i va quedar emparellada amb la segona cap de sèrie, la marroquina Zouak, número 15 del rànquing mundial.

Sallès va saber defensar-se i dominava el combat per sancions, però a 50 segons per al final va cometre una errada que li va costar un wazari i arriscant en els instants finals va rebre un ippon. La rival finalment va ser medalla de bronze i Sallès continuarà la seva preparació per desplaçar-se al març a la gira Panamericana i buscar els punts que l'apropin a Río.

La Fandjudo tenia un altre front obert a Tortosa, on diumenge es va disputar la Supercopa d'Espanya júnior. Lia Povedano (-63 kg.) i Jaume (-81) van perdre en la primera ronda sense opcions de repesca, Fabián Ramos (-66) va guanyar un combat i va perdre en segona ronda i la primera en la repesca, Ivan Garcia (-73) va superar dues eliminatòries i va perdre la tercera, quedant directament eliminat, i per últim Karim Nsir (-90) va perdre els dos combats que va disputar, repesca inclosa, 



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT