Riera dóna tres punts d'or en un partit de bojos

• Els locals s'avancen al minut 1, l'Andorra remunta i defensa el triomf amb ?un i mig' menys
#GASS
L'ALBI

L'FC Andorra ha guanyat en el típic camp on només suquen els campions i continua al capdavant de la taula amb la moral ben reforçada. L'Albi és un equip que té un fortí davant el seu públic. Pocs punts se li escapen en un camp d'herba natural que ahir, cosa inusual, estava en molt bon estat per jugar al futbol.

Això és el que va fer el conjunt que dirigeix Justo Ruiz, malgrat que en el primer minut va encaixar un gol de vaselina després d'un mal càlcul d'Àlex Sánchez, que es va empassar un bot i va deixar sol el punta local Camí perquè superés Ferran Pol amb una subtil vaselina. Els tricolors van tenir prou sang freda per no veure's afectat per l'1-0, van buscar el màxim de velocitat a la pilota, intentar fer mal entre línies. I d'ocasions no van faltar: una rematada de Ludo al pal a la sortida d'un córner i un centre de Sebas al qual Leo Alves no va arribar per centímetres van ser les més clares.

L'Andorra tenia el control, però li faltava punteria. Així que Justo Ruiz va decidir fer quatre canvis en el descans; no calia fer res al mig del camp perquè allò ja funcionava, així que va optar per dotar els atacs de més pólvora. No es va equivocar perquè als vint minuts de la represa Ludo va empatar rematant de cap al segon pal i ja al 71 un dels substituts en el descans, Riera, va completar la remuntada.

Després va tocar patir. Mateo va veure la segona groga al minut 79 i a sobre Àlex Sánchez va rebre un cop en un bessó i no podia córrer però tampoc es podien fer més canvis. Així que amb Peppe de lateral dret i l'equip ben tancat va ser qüestió de deixar passar els minuts per acabar líder la primera volta.