Adéu a l'Europeu amb derrota

#GASS
PAOLA

La selecció nacional es va acomiadar ahir de l'Europeu amb una derrota davant la coneguda Anglaterra, contra la qual havia perdut 2-3 en dos amistosos seguits disputats al Principat fa poc més d'un mes. Per molt increïble que soni, ahir el combinat que dirigeix Xavier de la Risa va tornar a perdre per 2-3 i acaba tercera –i eliminada– amb tres punts, els aconseguits dijous davant l'amfitrió Malta.

Andorra va jugar tot el segon temps i part del primer amb Jona de porter jugador. Van provocar aquesta decisió els gols de Nash al minut 8 i de Parkes a l'11. De la Rosa va moure peça i poc abans de complir-se el quart d'hora de joc va obtenir recompensa amb un gol de Jona.

A 23 segons per al descans, però, la tricolor va rebre un fort cop moral quan va encaixar l'1-3, obra de Ballinger. Andorra va tenir el control absolut pilota en la segona part però només va trobar una escletxa de Marçal al minut 29. Amb tot, és Letònia qui acaba primera de grup.