PUBLICITAT

Sense banqueta, el físic penalitza

#GASS
SAINT ORENS

El VPC aguanta al segon lloc de la taula però ja sense matalàs després de caure ahir per 31-10 al camp del sorprenent Saint Orennais, un equip que va arribar a ser el cuer destacat i que es va reforçar però que ara respira tranquil en la cinquena posició, batallant en la part alta. Va ser un dia ple d'infortunis, ja que si bé Dídac Martínez només podia comptar amb 19 jugadors disponibles, Xepi Garcia es va lesionar en l'escalfament i Berrier i Ginesta, a l'inici del segon temps. Res preocupant, quedi clar, però sense banqueta, el físic va ser clau per sumar la segona derrota seguida que acumula el quinze tricolor.

Perquè el VPC va aconseguir els seus deu punts en la primera part. De fet es va avançar amb un assaig de Thomson que va ser transformat per Agus González per fer pujar el 0-7. Els locals van equilibrar l'electrònic a la mitja hora amb un altre assaig, Agus va tornar a avançar els tricolors amb un cop de càstig al qual van respondre el Saing Orennais amb la mateixa moneda i poc abans del descans va fer un assaig transformat que feia pujar el 17-10.

Martínez només disposava de tres recanvis a la banqueta, que només començar la segona part va passar a ser un per les lesions de Berrier i Ginesta i ni tan sols va aconseguir puntuar. Allò va permetre als locals, molt més sencers, poder buscar el punt de bonus.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT