PUBLICITAT

Unes 2.000 persones participen a la Festa de la Neu a Naturlàndia

EL PERIÒDIC
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Periodic
Foto: COMÚ DE SANT JULIÀ DE LÒRIA

Un total de 2.000 persones van assistir ahir a la Festa de la Neu que es va celebrar a les instal·lacions de Naturlàndia. Els personatges del Club Super3 van congregar al parc d'aventures moltes famílies, tant del país com de fora, segons va informar el Comú en un comunicat de premsa.

Durant la jornada els infants van poder gaudir de l'actuació gratuïta de l'Àlex i el Pau, dos dels membres de la família del Super3, així com dels deu nois i noies del grup SP3.

L'espectacle «Astronautes i exploradors» i les cançons del club, entre les quals els seus èxits, Sóc així, Uh! Oh! No tinc por! o Tots som súpers, van fer vibrar als petits i els grans, que van acompanyar les cançons amb aplaudiments i cantant.

Després de les actuacions, moltes famílies van optar per descobrir el parc practicant activitats de neu a la Cota 2.000, com els Tubbys, les mini-motos de neu i les raquetes o les de la Cota 1.600, com el Tobotronc. I és que els posseïdors del carnet Emocions Plata de Naturlandia, la Piotargeta de Crèdit Andorrà o el carnet Super3 i els seus acompanyants també van tenir les activitats gratuïtes.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT