PUBLICITAT

DA i el PS presentaran llista a totes les parròquies

  • Els taronges perden UL i han de buscar una solució per a Sant Julià
EL PERIÒDIC
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Una de les reunions de DA mantingudes dissabte a l'Hotel Diplomàtic Foto: ANA

El candidat a la reelecció com a cap de Govern, Toni Martí, va confirmar aquest cap de setmana que Demòcrates per Andorra «d'una manera o altra» estarà present a cada una de les set parròquies. Martí va exposar que el partit té «un projecte i el més important és la continuïtat d'aquest projecte» i per això considera que la formació ha d'estar present a tots els territoris, ja sigui sota les sigles de DA o d'altres com pot ser ACO a Ordino.

La parròquia de Sant Julià de Lòria, on les darreres eleccions va ser Unió Laurediana qui va presentar-se i finalment es va unir a DA en el grup parlamentari, aquesta vegada estaria de part de Liberals d'Andorra. És per aquest motiu que DA ha de crear una altra candidatura, i en això treballa el partit. El propi cap de Govern ha mantingut diverses reunions els darrers dies a la parròquia laurediana. No obstant, no va voler confirmar qui en serien els candidats, ni si el ministre d'Afers Exteriors, Gilbert Saboya serà qui l'encapçali.

Les candidatures definitives s'anunciaran demà durant la celebració del congrés del partit. Pel que fa la Massana i al fet que el els membres del Comú puguin donar suport a la candidatura que presenti DA o a la dels Liberals, Martí va indicar que «tinc una relació excel·lent amb els membres del Comú» i que ja hi va haver una reunió, però que són ells qui han de decidir a qui donen suport. Des del Comú, però, els membres de la majoria es van reunir aquest divendres al vespre i van acordar de manera unànime fer un bloc d'unitat i quedar al marge de les llistes que hi hagi a les eleccions generals, informa l'ANA.

L'encara cap de Govern va fer aquestes declaracions a la trobada celebrada dissabte a l'Hotel Diplomàtic, on una vuitantena de militants van treballar en vuit grups per acabar de concretar el que ja s'ha anat treballant al programa. Van tractar aspectes relacionats amb l'emprenedoria; el medi ambient; la reactivació del sector de la construcció; els serveis socials i la cultura; les polítiques d'educació; la cohesió social; els esdeveniments turístics i comercials; i la simplificació de l'administració.

EL PS, TAMBÉ A TOT ARREU / Qui també ha mostrat els darrers dies la seva voluntat de presentar llista a totes les parròquies és el Partit Socialdemòcrata. La comissió de candidatures del PS es reuneix avui, tot i que no serà fins demà que farà públiques les llistes definitives.

I pel que fa a Liberals d'Andorra, que estan pendents del sí definitiu de Josep Pintat per anar de cap de llista, també han manifestat la seva voluntat de ser presents a totes les llistes parroquials. H



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT