PUBLICITAT

Gutiérrez vola a casa per vèncer en la 2a cita de les GSeries BPA

  • Bigordà s'imposa en dues rodes motrius i el ?The Duelo' acaba en mans de Molina
#GASS
PAS DE LA CASA

Periodic
Foto: #GASS

El retorn de Marc Gutiérrez (Peugeot) a les GSeries BPA es va saldar amb una impressionant victòria, una més en el seu gran palmarès en el qual es compten tres títols de campió. Gutiérrez va fer gala d'una força descomunal i va aprofitar al màxim les seves possibilitats en aconseguir el triomf per davant del líder de les sèries, Nil Solans (Mitsubishi), i de Ferran Monje (Peugeot).

En els entrenaments, en la Sèrie 1 saltava la sorpresa en imposar-se un pletòric Marc Gutiérrez, que gràcies a la complicitat de Manel Guiral podia participar en aquesta cursa alternant-se al volant del Peugeot d'aquest últim. Gutiérrez també marcava el millor temps de volta, la qual cosa li va permetre sortir des de la pole. En aquesta Sèrie 1, després de Gutiérrez acabaven David Arroyo, Ferran Monje, Nil Solans i Xevi Pons. En la segona Sèrie, Carlos Ezpeleta aconseguia la victòria per davant de Gutiérrez, Solans i Aleix Espargaró i Tito Rabat. Després de les dues Sèries, Gutiérrez liderava la cursa per davant de Nil Solans i Ferran Monje.

La Final B va ser per a Ferran Monje. En la Final A, amb el líder Gutiérrez, el líder del campionat, Nil Solans, i l'actual campió, Xevi Pons, acabava amb Gutiérrez guanyador.

Per altra part, el ‘The Duelo' va ser per a Miquel Molina, que va vèncer Dani Juncadella per 2-1, mentre que en 2 rodes motrius el guanyador va ser Lluís Bigordà. Les GSeries BPA tornaran ara el 31 de gener.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT